Techniek

Metaal lassen, ponsen en elektromontage

Metaal laten lassen, ponsen of elektromontage? Voor eenvoudige metaalbewerking doe je zaken met ons bedrijf Paswerk Techniek. Als het om plaat- en constructiewerk gaat, bieden wij totaaloplossingen, kwaliteit en concurrerende tarieven.

Met Paswerk Techniek krijgt u

  • Marktconforme kwaliteit van dienstverlening
  • Continuïteit in de uitvoering van de opdrachten
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen / Social Return on Investment (SROI)
  • Concurrerende tarieven.
Adriaan Bijl

Adriaan Bijl

Unitmanager Grafisch & Techniek

06 14 53 64 05
adriaan.bijl@paswerk.nl

Inclusief werkgeverschap

Zakendoen met Paswerk Techniek betekent de keuze voor kwaliteit combineren met inclusief werkgeverschap. Als werkgever maak je het mogelijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen meedoen. Belangrijk, want wie werkt draagt bij aan de maatschappij en heeft een sociale omgeving.

Werk geeft ook zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Grote opdrachtgevers gingen je voor zoals: Meyn, Plugwise, Heijmans, Hesselmans en gemeenten.

Metaalbewerking

Metaal knippen, ponsen (CNC), boren, zagen, lassen (MIG/TIG), poedercoaten, (eenvoudig elektrotechnisch) assembleren, verpakken en transporteren. Deze eenvoudige, repeterende werkzaamheden voeren wij van IJmuiden Metaal met enthousiasme voor je uit. Wel verbinden wij ons graag voor een langere periode aan onze klanten.

paswerk-werksoort-techniek

Assemblage

Technische onderdelen zetten wij graag voor je in elkaar. Denk aan eenvoudige, elektrotechnische assemblage voor bijvoorbeeld straatverlichting (Heijmans) Of aan de assemblage voor meters en senoren (Plugwise). Voor producent Meyn monteren wij trolleyhelften voor transportkettingen.

paswerk-werksoort-techniek

Onderhoud en reparaties WMO-hulpmiddelen

Voor het Hulpmiddelencentrum repareert en onderhoudt Wielwerk rolstoelen, scootmobielen en speciaalfietsen. Gebruikte mobielen nemen wij in en knappen wij op voor een tweede ronde. Bij storingen komen onze medewerkers van de storingsdienst u tijdens werktijden helpen. 

paswerk-werksoort-techniek

Fietsreparatie en fietsbeheer

Wij knappen voor inkopers opgekochte fietsen op. En in de fietswinkel in de Smedestraat in Haarlem repareren en verkopen wij fietsen. In opdracht van Spaarnelanden beheren onze medewerkers de fietsstallingen in Haarlem-Centrum.

paswerk-werksoort-techniek

Meer weten over metaalbewerking?

Neem direct contact op!

Stel je vraag direct