Post

Zakelijke post laten versturen in Haarlem e.o.

Zakelijke post laat je met een gerust hart bezorgen door Business Post Kennemerland, vroeger bekend onder de naam PasPost. Onze foutmarge is laag en we hebben een dekking van 100% van het stratennetwerk in Bloemendaal, Overveen, Haarlem, Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Heemstede en Zandvoort. En zoek je een betrouwbare pakketbezorger voor langere tijd? Je schakelt ons ook in voor koeriersdiensten in de regio Zuid-Kennemerland. We werken samen met betrouwbare partners, zodat we in het hele land brieven en pakketten kunnen bezorgen.

Marcel van Duivenboden, sinds 12 jaar bedrijfsleider, en Jan Bönker, sinds een jaar bedrijfsleider staan met een informatief interview in de nieuwe INTO Business. Samen leiden zij het bedrijf Business Post Kennemerland.

Marcel van Duivenbode

Marcel van Duivenbode

Teamleider

Jan Bönker

Jan Bönker

Teamleider

Veel ervaring en Inclusief werkgeverschap

Kiezen voor ons post- en koeriersbedrijf betekent profiteren van jarenlange ervaring en van aantrekkelijke voordelen. En het wordt nóg prettiger ondernemen. Want door zaken te doen met Business Post Kennemerland doe je mee aan Inclusief werkgeverschap. Als werkgever maak je het mogelijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meedoen aan de samenleving. Belangrijk, want wie werkt, draagt bij aan de maatschappij en heeft een sociale omgeving. Werk geeft ook zelfstandigheid en zelfvertrouwen.

Postwerkzaamheden

Wij bezorgen zes dagen per week geadresseerde post en huis-aan-huispost. Maar je kunt meer werkzaamheden aan ons overlaten zoals: post sorteren, post couverteren (verzamelen, vouwen, inpakken en adresseren), post digitaliseren (scannen en ontnieten). Ook het beheer van de postkamer kun je aan ons uitbesteden.

Een internationale zending?

Geen probleem, wij doen zaken met internationale distributeurs zoals SkyNet, UPS en DHL.

Waarom postbezorging via Business Post Kennemerland?

 • Concurrerende tarieven
 • Regionale en landelijke dekking
 • Lage foutmarge
 • Inclusief werkgeverschap.

Drukwerk nodig?

Wist je dat we niet alleen post bezorgen maar ook drukwerk verzorgen? Onze collega’s van Paswerk Grafisch helpen graag met DTP (opmaak), drukwerk, reproductie en mailings.

Wij werken voor

Jaarlijks behandelen wij 2.500.000 poststukken. Dit doen wij in opdracht van:

 • Woningbouwverenigingen
 • Zorginstellingen zoals Hartekamp (postkamerbeheer), Zorgbalans, Sint Jacob
 • Veiligheidsregio Kennemerland
 • Advocaten- en notariskantoren
 • Gemeenten Haarlem, Haarlemmerliede-Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal (inkomende en uitgaande post)
 • Rabobank Haarlem e.o. (postkamerbeheer)
 • Apotheken (koeriersdiensten medicijnen).

Post laten bezorgen? Koerier nodig?

Neem direct contact op!

Stel je vraag direct