Operationele support

Operationele support ondersteunt Paswerk bedrijven

Operationele support ondersteunt de Paswerk bedrijven bij de interne werkprocessen zoals inkoop, werkvoorbereiding en magazijnbeheer.

Bij inkoop gaat het om de centrale inkoop van bijvoorbeeld leveringen van goederen zoals bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en kantoorartikelen, maar ook om de inkoop van facilitaire diensten, zoals onderhoud en reparaties. Kortom, eigenlijk alles.

De medewerkers van werkvoorbereiding ondersteunen bij orderverwerking, projectbeheer, planning en facturatie en staan in nauw contact met de teamleiders en de klanten.

Goederenstroom

De producten die de Paswerk bedrijven maken of assembleren voor opdrachtgevers (b.v. besteksets voor vliegtuigpassagiers en watertap-apparaten) moeten vaak tijdelijk worden opgeslagen en uiteindelijk naar de klant worden getransporteerd. Operationele Support regelt ook de opslag en het transport voor de Paswerk bedrijven. De complete goederenstroom loopt via het magazijn. Het gaat hierbij om zaken die door Inkoop zijn besteld, maar ook om klanteigendommen die nodig zijn bij de productie. De ontvangen goederen worden in het magazijn opgeslagen of zo spoedig mogelijk naar de betreffende afdeling gebracht.

Centraal magazijn

De complete goederenstroom loopt via het Centraal magazijn. Het gaat hierbij om producten en materialen die door Inkoop voor de eigen Paswerk bedrijven zijn besteld. Daarnaast komen er goederen binnen van klanten die nodig zijn voor (aan Paswerk uitbestede) productie- en assemblage-opdrachten. En tenslotte komen er eindproducten van Paswerk bedrijven en van opdrachtgevers vanuit de eigen Paswerk bedrijven naar dit magazijn die op transport gaan naar opdrachtgevers. Uitgaand transport gaat deels via eigen Paswerk transportmiddelen en deels via transporteurs namens opdrachtgevers.

Meer weten?

Neem direct contact op!

Stel je vraag direct