Grafisch

Betrouwbare drukkerij in Haarlem e.o.

Uw betrouwbare drukkerij in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal en Bollenstreek. Want afspraak is afspraak bij ons. En wil je iets op een speciale manier hebben gedrukt? Wij zijn juist sterk in drukwerk dat net even anders is.

Printen en drukwerk

Printen of drukwerk, Paswerk Grafisch maakt het mogelijk. Voor huisstijlen, visitekaartjes, boeken, nieuwsbrieven, brochures, magazines, catalogi, jaarverslagen. Maar ook voor promotieartikelen zoals kaarten, blocnotes, flyers en voor signingmaterialen zoals rolbanners en spandoeken.

Paswerk Grafisch is een volwaardig grafisch bedrijf. Al meer dan 45 jaar worden grafische diensten aan vele klanten aangeboden. Bedrijven, overheden en non-profit organisaties werken met ons samen. In een redactioneel interview met zakenmagazine Into Business Haarlem-IJmond vertelt Michiel Schwing alles er over.

Adriaan Bijl

Adriaan Bijl

Unitmanager Techniek, Grafisch & Groen

Michiel Schwing

Michiel Schwing

Teamleider

Drukwerk nodig? Neem contact op.
06 29 59 34 80
michiel.schwing@paswerk.nl

Van DTP tot afterpress

Van ontwerp tot afwerking. Paswerk Grafisch levert een compleet pakket grafische diensten:

  • Ontwerp en opmaak (DTP & prepress),
  • Kleurenprinting, gepersonaliseerd drukwerk, (press & print)
  • Afwerking, fullfilment, mailmerge, verzending (afterpress).

Portfolio

Paswerk Grafisch werkt voor heel veel verschillende opdrachtgevers. Voor hen produceren wij een heel breed assortiment van grafische producten. Bekijk de folder

Moderne kleurenprinters

Wij werken met ultramoderne kleurenprinters: Xerox Igen4, Canon 6010, Canon IPC 700, Canon Colorwave 550 en Xerox Versant 2100 Press. 

Relatie opbouwen

Wij verbinden ons graag voor langere termijn aan onze klanten. Dus zoek je een betrouwbare drukker voor een langlopend contract, dan vertellen wij graag over onze kwaliteitsdrukwerk en belangrijker nog: we laten het zien. En natuurlijk begrijpen we dat je niet in een keer al het drukwerk uitbesteedt. De meeste van onze langlopende contacten zijn eens begonnen met het drukken van visitekaartjes…

Mailings en drukwerk inpakken?

Binnen Paswerk Grafisch kunnen wij je ook van dienst zijn met mailings en drukwerk inpakken. We hebben hiervoor een afdeling die deze klussen voor diverse opdrachtgevers uitvoert.

Bedrijfspost laten bezorgen?

Binnen Paswerk beschikken wij over een eigen postbedrijf. Business Post Kennemerland kan al jouw mailings en andere post bezorgen. Neem contact met haar op voor informatie en prijsopgave.

paswerk-werksoort-grafisch

 

Inclusief werkgeven

Kies je voor Paswerk Grafisch, dan combineer je de keuze voor kwaliteitsdrukwerk met inclusief werkgeven. Als werkgever maak je het mogelijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen meedoen. Belangrijk, want wie werkt draagt bij aan de maatschappij en heeft een sociale omgeving. Werk geeft ook zelfstandigheid en zelfvertrouwen.

Lid KVGO

Wij voldoen aan alle branchestandaarden en we zijn lid van brancheorganisatie (KVGO).

KVGO grafimedia

Paswerk Grafisch is sterk in:

  • Flexibiliteit (juist als het geen standaarddrukwerk is)
  • Betrouwbaar
  • Concurrerende tarieven 

Wij werken voor

Gemeenten, reclame- en marketingbureaus, zelfstandige ondernemers, mkb-bedrijven, het Teylers Museum, Connexxion, scholen, zorginstellingen, verenigingen en stichtingen behoren tot onze (tevreden) opdrachtgevers.

Drukwerk nodig?

Neem direct contact op!

Stel je vraag direct