Detacheren

Passende oplossing

De economie groeit weer en dat is goed nieuws. Tegelijkertijd krijgen veel werkgevers moeite met het invullen van vacatures. De een wat eerder dan de ander, maar de arbeidsmarkt wordt weer spannend. Wij horen dat in onze dagelijkse contacten met werkgevers. Paswerk Detacheren kan werkgevers geschikte werknemers voor tal van vacatures aanbieden. Deze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, maar beschikken over passende competenties voor heel veel uitvoerende of ondersteunende functies. Het inschakelen van deze medewerkers op basis van detachering biedt de werkgevers tal van voordelen. Bovendien combineert het een effectieve personeelsinzet met sociale werkgelegenheid. Paswerk Detacheren voorziet werkgevers van loyale, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Dat doen wij binnen een straal van circa 20 kilometer vanaf Cruquius-Oost (tussen Hoofddorp en Haarlem).

Lees hier de interviewserie in Goede Zaken hoe werkgevers gebruik maken van Paswerk Detacheren. 

Marieta Telman

Marieta Telman

Unitmanager Detacheren

Ben Hendriks

Ben Hendriks

Intercedent

Gemotiveerd personeel nodig? Neem contact op.
06 15 01 64 66
ben.hendriks@paswerk.nl

Individuele detachering

Onze medewerkers kunnen individueel worden gedetacheerd naar allerlei verschillende vacatures. Een paar voorbeelden: orderpicking, licht administratief werk, winkels, catering, inpakken/verpakken, conciërge/huismeester, assemblage, etc. Wij zorgen voor de beste match tussen werkgever en werknemer. 

Voor een specifiek project kan Paswerk Detacheren ook groepsdetachering aanbieden.

Begeleiding van werkgever en werknemer

Wij gaan voor de beste match tussen werknemer en werkgever, maar wij gaan nog een stap verder. Tijdens het detacheringstraject bieden wij begeleiding van ervaren jobcoaches, voor zowel werknemer als werkgever.

Inclusief werkgeverschap

Kies je voor detachering via Paswerk, dan combineer je flexibele personeelsinzet met inclusief werkgeverschap. Als werkgever maak je het mogelijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meedoen aan de samenleving. Belangrijk, want wie werkt, draagt bij aan de maatschappij. En andersom, werk is voor medewerkers belangrijk om volwaardig mee te doen aan de samenleving.

Hoe werken wij?

Bij Paswerk Detacheren vinden wij dat de focus op de mogelijkheden van medewerkers veel meer oplevert dan kijken naar beperkingen. Per detacheringstraject wordt een ervaren jobcoach aangewezen. Die geeft begeleiding en coaching aan zowel werknemer als werkgever. Ook kan het zogenaamde jobcarving helpen om voor alle partijen een succesvolle werkomgeving te creëren. Samen met de werkgever kijken we naar de huidige werkprocessen. Hoe zijn taken en werkprocessen georganiseerd? Vaak zijn (te veel) eenvoudige taken onderdeel geworden van steeds complexere functies. Dan kan herschikking van taken voordelen bieden. De medewerker concentreert zich dan op zijn/haar kerntaken. En de niet-essentiële taken kunnen worden uitgevoerd door een medewerker van Paswerk. In deze flyer staan tal van geslaagde matches.

Waarom Paswerk Detacheren?

Wij bieden werkgevers de volgende voordelen:

  • Betrouwbare en loyale medewerkers
  • Flexibiliteit (geen verplichte indienstneming)
  • Gedetacheerden vallen niet onder de WAB
  • ‘No risk’ bij ziekte
  • Geen administratieve lasten
  • Goede begeleiding door professionele jobcoaches
  • Sociale werkgelegenheid.

Onze opdrachtgevers

Onze medewerkers zijn onder meer gedetacheerd bij: politie, brandweer, tal van (basis-) scholen, Hema, Albert Heijn, Jumbo, C&A, Bakker Hillegom en vele anderen.

Brochure

Bekijk onze brochure ‘Partner voor Detachering‘.

Meer weten over flexibele personeelsinzet?

Neem direct contact op!

Stel je vraag direct