Beschut werken

Inpakken, etiketteren, sorteren uitbesteden

Hulp nodig bij eenvoudige klussen zoals inpakken, etiketteren of sorteren voor een langere periode? Heb je weleens gedacht aan medewerkers inhuren via Paswerk?  

Onze medewerkers van Beschut werken voeren dit graag voor je uit. Zij werken hard en ambitieus, maar vinden het moeilijk zich staande te houden bij externe bedrijven. Zij komen het best tot hun recht in een stabiele werkomgeving. Daarom werken zij graag op onze eigen locatie voor jou. Dit doet niets af aan onze kwaliteit, prijs en leverzekerheid: die zijn meer dan marktconform.

Ingedeeld naar de opdrachtgevers waarvoor wij mogen werken, kennen wij vier afdelingen: was, bestek, verpakken en pasjes.

Wij werken voor…

Newasco is een textielwasserij die de was verzorgt voor onder meer zorginstellingen. Zij leveren de was schoon bij ons aan, onze medewerkers sorteren, vouwen en stapelen de was.

paswerk-werksoort-beschut-werken

Wij werken voor…

KLM Catering Services (KCS) verzorgt het eten en drinken aan boord van  vliegtuigen. Voor KCS rollen onze medewerkers bestek in en prepareren ze kartonnen prullenbakken met plastic zakken (‘wasteboxen’) voor aan boord.

paswerk-klm-catering-services-beschut-werken

paswerk-werksoort-beschut-werken

Wij werken voor…

Water Concepts is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van private label bronwaters en frisdranken. Wij voorzien de waterflesjes, blikjes frisdrank en andere flessen van etiketten met behulp van onze machines. De flesjes worden door ons per 6 of 12 verpakt. Het etiketteren van waterflessen, het vervaardigen van stoot-strips voor kozijnen en het verpakken van giftboxen. Zomaar een greep uit de verpakkingsopdrachten die wij uitvoeren voor drie vaste opdrachtgevers. Medewerkers voeren het werk handmatig uit, ondersteund met speciale verpakkingsmachines.

Wij werken voor…

Voor een andere opdrachtgever zetten wij ‘creditcardprotectors’ in elkaar. Deze pasjes beschermen creditcards en bankpassen tegen Radio Frequency Identification (draadloze communicatie). Het is een hoogwaardig product met hoge kwaliteitseisen.

Uiteraard zijn er nog veel meer werkzaamheden en verpakkingsopdrachten die wij uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Medewerkers voeren het werk voornamelijk handmatig uit met ondersteuning van enkele verpakkingsmachines. 

Weten of wij voor jou kunnen werken?

Neem direct contact op!

Stel je vraag direct