E-learning

‘Een leven lang leren’ is de slogan waarmee de overheid aangeeft dat het voor iedere Nederlander belangrijk is om zich te blijven ontwikkelen. Door nieuwe dingen te leren of je kennis op te frissen, blijf je bij de tijd en mentaal fit. Ook als je aan de top van je kunnen zit, is het goed om jezelf te blijven uitdagen. Zo blijf je zo lang mogelijk op dit niveau.

Het e-learningcentrum is de plek waar iedere Paswerk medewerker, in zijn eigen tempo, aan zijn ontwikkeling kan werken. Scholing kan een actie zijn die voortkomt uit het Individueel OntwikkelPlan of uit persoonlijke interesse. Er zijn online lesprogramma’s en klassikale lesprogramma’s. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Er worden ook eigen lesprogramma’s ontwikkeld voor onderwerpen die wij als organisatie belangrijk vinden, zoals HACCP (voedselveiligheid). Het lesmateriaal sluit aan bij onze doelgroep en is laagdrempelig. Het taalgebruik is eenvoudig en de instructies zijn te volgen in tekst en in spraak.

Het lesaanbod E-learning bestaat onder meer uit de volgende cursussen:

  • Basisvaardigheden: Taal; Rekenen; Computervaardigheden
  • Werknemersvaardigheden: Veilig en gezond werken; Goed samenwerken; Op weg naar werk; Solliciteren; Steffie Gezond; Verzuim; Tel je geld
  • Klassikale lesprogramma’s: Empowerment (persoonlijke effectiviteit); VCA (veiligheid, gezondheid en milieu); HACCP (voedselveiligheid); Assertiviteit.

Snel contact?

Neem direct contact op!

Stel je vraag direct