Het Werkfestival, 6 juni 2023 - Spaarne Werkt

Het Werkfestival, 6 juni 2023

23 mei 2023

WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond, Nova College en ZKIJ Werkt Door organiseren op 6 juni 2023 het Werkfestival. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan bij jou in de buurt? Ben je benieuwd welke leuke bedrijven er in jouw regio te vinden zijn, en hoe het is om bij hen te werken? Kom dan zeker langs!

Op het Werkfestival is van alles te doen. Zo krijg je sollicitatietips, kun je meedoen aan een loopbaanspel en op de foto in de fotobooth. Ook kun je met een VR-bril verschillende jobs ervaren. Maak kennis met werkgevers uit je regio en ga met hen in gesprek over de mogelijkheden voor jou.

Wat je situatie ook is, je bent welkom op het Werkfestival. Heb je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking, heb je al lang niet gewerkt, of ben je net afgestudeerd maar weet je niet welke volgende stap je wilt zetten? Kom langs en ontdek de mogelijkheden voor jou bij bedrijven in de buurt. Tussendoor kun je terecht bij de aanwezige foodtrucks voor de lekkerste hapjes.

Datum: 06/06/2023
Tijd: 13:30 tot 16:30
Locatie: Nova Campus Beverwijk (Laurens Baecklaan 23-25, 1942 LN Beverwijk)

Wil je je aanmelden? Dat kan op deze pagina.

werkfestival-2023

Laatste nieuws

Video-interview: Pim Golberdinge

20 maart 2024
“Wat echt iets was, dat bij Pim paste.” Pim werkt al bijna 25 jaar bij Spaarne Werkt. Hij heeft al op verschillende afdelingen gewerkt. Nu heeft hij een passende functie bij het milieuteam in Cruquius. Samen met zijn collega’s...
Verhalen van medewerkers pim-spaarne-werkt-interview

Snuffelmug verhuist naar Winkelcentrum Schalkwijk

12 maart 2024
De Haarlemse vestiging van Kringloopwarenhuis Snuffelmug zal verhuizen naar Centrum Schalkwijk. Snuffelmug zal drie winkelpanden betrekken waar voorheen BCC, Getir en Douglas gevestigd waren. Het gaat om totaal ruim 1.300 vierkante meter oppervlakte. De winkel waar eerder BCC zat...
Nieuws