31 januari 2018

Oproep aan werkgevers

Elke werkgever begint moeite te krijgen met het invullen van vacatures. De een wat eerder dan de ander, maar de arbeidsmarkt begint te knellen. Detacheringsbedrijf Paswerk Detacheren kan een aantal werkgevers passende werknemers voor vacatures bieden. Het bedrijf is onderdeel van sociale onderneming Paswerk.

Er komen in de nabije weken enkele tientallen medewerkers beschikbaar. Zij komen vrij van projecten bij werkgevers. Deze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, maar beschikken over passende competenties voor functies als orderpicker, cateringmedewerker, administratief medewerker, winkelmedewerker, conciërge/huismeester en nog veel meer uitvoerende, ondersteunende functies. De ervaring leert dat een juiste invulling van deze functies andere, vaste functies kan ontlasten. Paswerk Detacheren biedt werkgevers de nodige voordelen, zoals flexibiliteit (geen verplichte indienstneming), ‘no risk’ bij ziekte, geen administratieve lasten en goede begeleiding door professionele jobcoaches.

Het bedrijf kan een medewerker op individuele basis detacheren, maar het kan ook via groepsdetachering een compleet team voor productiewerk leveren. Op de Facebook pagina Paswerk Detacheren staan diverse praktijkvoorbeelden van succesvolle matches werkgevers/werknemers. Contactpersoon: Ben Hendriks via 06 15 01 64 66 of ben.hendriks@paswerk.nl.

Terug