Grafisch

Paswerk Grafisch is een veelzijdig grafimedia- en drukkerij/print bedrijf met een creatief- en enthousiast team van professionele medewerkers. Door analoge- en digitale druktechnieken aan elkaar te koppelen ontwikkelen wij ons als hybride druk/print-, en grafimedia bedrijf. Dagelijks verrichten wij de meest uiteenlopende opdrachten van vormgeving (dtp-studio) tot en met verzending. Hiervoor beschikt Paswerk Grafisch over de eigen afdelingen DTP & Prepress, Press & Print en After Press & Mail.

Op deze laatste afdeling beschikken wij over verfijnde afwerkmethoden en worden omvangrijke handling- en mailing opdrachten snel en efficiënt verwerkt. Data-entry, mailmerge (gepersonaliseerde mailing), fulfilment, verpakken en verzenden behoren tot de dagelijkse werkzaamheden, welke allen op één locatie plaatsvinden.


Op onze afdeling Press & Print produceren Heidelberger- , Xerox Igen4-, en Canon productie machines, eventueel in combinatie met samenwerkende partners, drukwerk dat uitsluitend aan de hedendaagse kwaliteitsnormen voldoet.

Wij adviseren u uitgebreid, ondersteund met papiermonsters en voorbeelden, over onze producten en mogelijkheden. Graag gaan wij met u in gesprek, op zoek naar de meest creatieve en complete oplossingen voor uw opdracht.

Mede door het brede aanbod en dienstenpakket komen onze klanten voornamelijk uit het bedrijfsleven, financiële instellingen, gemeentelijke- en overheidsinstellingen, zorginstellingen, pensioenfondsen, onderwijs, verenigingen, musea- en culturele instellingen.
De leveringen van uw drukwerk doen wij grotendeels met eigen vervoer door heel Nederland.

Extra toegevoegde waarde: Paswerk
is een mensontwikkel en re-integratiebedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als grafische sector maakt Paswerk Grafisch deel uit van de divisie Productie, een van de 3 divisies van de Paswerkorganisatie.

Onze producten worden door onze medewerkers Maatschappelijk en Sociaal verantwoord (MVO) vervaardigd. Met uw opdracht worden wij in staat gesteld mensen te begeleiden en te ontwikkelen met als doel een toekomstige baan in de maatschappij.

Paswerk Grafisch is lid van het koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen.