Flexkracht

Wij streven naar win-win situaties voor àlle partijen!

Nu, maar óók in de toekomst zullen veel werkgevers kampen met tekorten aan gemotiveerde arbeidskrachten. Flexkracht wil graag met u om tafel om te kijken naar een duurzame oplossing voor dit arbeidstekort. Samen met u kijken wij naar de huidige werkprocessen en hoe taken en werkprocessen verdeeld zijn. Veel eenvoudige taken en werkzaamheden zijn onderdeel geworden van steeds complexere functies en vaak kunnen werkzaamheden worden herschikt zodat er passende functies ontstaan die prima ingevuld kunnen worden door medewerkers van Flexkracht en met groot succes!

Oók voor het snel en flexibel inzetten van extra arbeidskrachten voor het opvangen van drukke periodes of voor tijdelijke klussen, kunt u bij Flexkracht terecht. Flexkracht biedt een oplossing als het gaat om routinematige werk in de regio Zuid-Kennemerland, Schiphol en Amsterdam.

flexkracht
Specialisaties Flexkracht: assembleren, inpakken, stickeren, bouwen van displays, orderpicking, verdelen, sorteren, opzetten van stekjes, wavers aanbrengen en eenvoudige dienstverlenende taken in de zorg en facilitaire diensten.

Voordelen Flexkracht

  • Optimale flexibiliteit en snel inzetbaar
  • Gemotiveerde medewerkers
  • Vaste pool en mogelijkheid tot vervanging (indien gewenst)
  • Geen ziekterisico of afnameverplichting
  • Gunstige tarieven
  • Betrouwbaar
  • Flexkracht zorgt voor begeleiding en vervoer van de medewerkers

Onze klanten
Bedrijven die het maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel hebben staan en regelmatig onze flexwerkers inzetten: Simon Lévelt Koffie & Thee, Koninklijke Joh. Enschedé, PPG Industries, All-in Logistics, DHL, Sims Nederland, SITA Recycling Services, AP-Logistics B.V., De Vlamboog B.V. en velen anderen.