Detacheren

Op zoek naar gemotiveerde en flexibele medewerkers voor het opvangen van pieken, actiematige werkzaamheden of als aanvulling op uw vast pool van medewerkers? Of op zoek naar een medewerker voor langere tijd op individuele basis die gedetacheerd kan worden?
Paswerk Detacheren biedt de oplossing.

Twee werkformules

Individueel detacheren

Onze medewerkers kunnen worden gedetacheerd naar een verscheidenheid aan functies, denk bijvoorbeeld aan: conciërge, administratief medewerker, receptioniste, cateringmedewerker, logistiek medewerker enzovoorts.
Vaak kan Paswerk Detacheren een uitstekende match van werkgever en werknemer realiseren.

Flexibel detacheren

Paswerk heeft een grote pool van medewerkers in dienst. Deze kunnen flexibel worden ingezet. Eén medewerker of tientallen, voor één dag of voor een langere periode.
Onze medewerkers zijn betrouwbaar, loyaal en zijn gewend aan het werken op locatie en hebben ruime ervaring. Zij blinken uit in o.a.: sorteren, assembleren, in- en ompakken, stickeren, in- afvullen, displays bouwen, enzovoort.

Quotum arbeidsbeperkten

Deze wet regelt hoe de gemaakte afspraken uit het sociaal akkoord over extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking uitgevoerd en nageleefd wordt. Het inzetten van SW medewerkers van Paswerk Detacheren tellen mee voor dit quotum. Waarbij Paswerk voor de juiste match zorgt en de begeleiding verzorgt.

Functiecreatie

Niet kijken naar wat niet kan maar vooral kijken naar wat wel kan of hoe het anders kan!
Samen met een werkgever kijken naar de huidige werkprocessen. Hoe zijn taken en werkprocessen georganiseerd? Veel eenvoudige taken en werkzaamheden zijn onderdeel geworden van steeds complexere functies. Vaak kunnen bepaalde elementaire werkzaamheden worden herschikt, zodat er passende functies ontstaan die prima ingevuld kunnen worden door medewerkers met een arbeidshandicap en met succes! Waarbij altijd wordt uitgegaan van een win-win situatie voor alle partijen.

Gunstige tarieven

Wij zijn anders dan anderen. Wij vervullen een maatschappelijke functie, daarom kunnen wij gunstige tarieven hanteren. Bovendien vervoeren wij de medewerkers kosteloos naar uw locatie.

Een succesvolle match

Paswerk heeft geen commercieel belang, maar is sociaal en streeft uitsluitend naar tevredenheid van onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Voor uw opdracht selecteren wij de geschikte kandidaten en zorgen voor een optimale begeleiding. Wij kijken niet naar wat niet kan, maar juist wat de medewerker wél kan.

Regio

Paswerk Detacheren detacheert medewerkers bij bedrijven en organisaties in een straal van 10 á 15 km vanaf Cruquius.

Sociaal ondernemen

Paswerk Detacheren biedt door deze formule een flexibele inzet van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Het inhuren van medewerkers biedt twee samenwerkingsvormen waarbij de werkgever van allerlei voordelen geniet. Tevens is het een mooie vorm van sociaal ondernemen.

Paswerk Detacheren ook voor uw bedrijf!