Luchtvaart Hobbyshop

BEKIJK HET FILMPJE!

 

Mekka voor vliegtuigaanbidders

Luchtvaart Hobby Shop is geopend in 1989 als de eerste en enige volledige luchtvaarthobbywinkel in Nederland. Voor het eerst zijn alle luchtvaartgerelateerde hobby's en activiteiten onder één dak samengebracht: luchtvaartboeken, vliegtuigschaalmodelbouw, het verzamelen van kant-en-klare vliegtuigmodellen, vliegsimulatie, pilot supplies en luchtvaartvideo's (dvd's).

Deze megastore in Aalsmeerderbrug, vlakbij Schiphol, heeft 60.000 producten op voorraad en verzendt zo'n 250 artikelen per week over de hele wereld. In de winkel en vooral via www.AviationMegastore.com (of ga naar www.luchtvaarthobbyshop.nl).

Hieronder het filmpje over Pasmatch detacheren met Wim Goes en Henk Timmers in Luchtvaart Hobby Shop.

[youtube=AbcwwrD9hgE width=400 height=300]


Eigenaar Henk Timmers, gepensioneerd piloot, vliegtuigspotter en -hobbyist, runt de zaak al zo'n twintig jaar. Wim Goes is een van de tien medewerkers. Hij maakt, als gedetacheerde via Pasmatch, op secure wijze alle artikelen verzendklaar, verwerkt de orders en staat de klanten te woord. Zijn grootste passie: flight simulation. Dat kan ook in de hobbyshop.

Wim - van huis uit drukker - kwam bij Paswerk terecht na een stressvolle ervaring en vond uiteindelijk zijn droombaan 'in de luchtvaart'. Een succesvolle samenwerking, aangezien Wim al zes jaar tot beider tevredenheid bij het populaire bedrijf van Henk Timmers werkt.


Wim Goes in de flight simulator.


Terug