J.G. Spuit & Stukadoorsbedrijf

BEKIJK HET FILMPJE!

 

Glenn, ICT-er in hart en nieren

J.G. Spuit & Stukadoorsbedrijf is al ruim 25 jaar werkzaam in de afwerking van woningen, bedrijfsgebouwen en kantoren, door ambachtelijke vaklieden met hart voor hun werk.

Het Hillegomse bedrijf heeft de beschikking over ruime showkamers, waarin u precies kunt zien hoe uw wand, plafond of vloer eruit komt te zien in de talloze materialen die voorhanden zijn. Ook schouwen, wandpanelen, gevelafwerking, in- en exterieurprojecten, lijsten en ornamenten zitten in het uitgebreide pakket van het bedrijf.

Technische spil van het bedrijf
Directeur Jan Onderwater runt met zijn vrouw Marja en ICT-er Glenn Gorter de onderneming. Glenn is moeilijk ter been en had moeite met het vinden van een baan. Hij was sterk onderlegd in het ICT-vak, maar kwam door zijn handicap niet aan de bak. Totdat PasMatch de vacature van Jan las voor een ICT-er. Nu is Glenn al drie jaar gedetacheerd bij J.G. en runt de hele toko op computergebied, webdesign, technische vraagstukken, offertes en vindbaarheid van de website. Kortom, zonder Glenn zat Jan met zijn handen in het haar. En Glenn, die wil nooit meer weg.


Hieronder een filmpje van PasMatch Detacheren over J.G., Glenn en Jan.

[youtube=X_t7-m7Nre4 width=400 height=300]

Voor meer informatie: bel 023 - 54 34 767 of mail: info@paswerk.nl

Zie de website van het bedrijf: www.jg.nl

Terug