1 juni 2016

Lintjesregen bij Paswerk Groen

Geen Koninklijke onderscheidingen, maar wel een stortvloed aan certificaten. Bijna 50 medewerkers van Paswerk Groen ontvingen certificaten, omdat ze vakcursussen met goed gevolg hebben afgerond. Hierbij zaten certificaten voor het veilig werken met machines, maar ook heftruckcertificaten, basisopleiding Groen en mollenbestrijding. In 2015 werden al ruim 100 certificaten uitgereikt.
Sociale onderneming Paswerk vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dit kan onder meer door praktijkgerichte vakcursussen te volgen. Paswerk Groen heeft daarnaast ook vaak te maken met regels en wetgeving, bijvoorbeeld over Veilig Werken met machines, Werken langs de Openbare Weg, enz. Hiervoor worden gedurende het gehele jaar vakcursussen georganiseerd. Paswerk Groen is een landelijk erkend Leerwerkbedrijf. Het bedrijf werkt ook samen met Perspectief Leerwerkbedrijf voor jongeren. De teamleiders van Groen zijn allemaal erkende praktijkopleiders en de manager is landelijk assessor (examinator). Bij de certificaatuitreiking waren ook twee grote opdrachtgevers Spaarnelanden en Begraafplaats Westerveld aanwezig om de bij hen gedetacheerde medewerkers te feliciteren.

Paswerk Groen is een van de bedrijven van de sociale onderneming Paswerk, eigendom van de vijf gemeenten in de regio Zuid-Kennemerland. Het groenbedrijf houdt zich bezig met: beheer en schoonhouden van de openbare ruimte; onderhoud van groenvoorzieningen en onderhoud van recreatiegebieden. Er werken totaal 110 medewerkers die dagelijks in de regio aan het werk zijn.
 

Terug