21 mei 2016

600 Bezoekers bij Paswerk Open dag

De Open dag van Paswerk in Cruquius-Oost heeft vandaag 600 bezoekers getrokken. Dat is ruim 100 meer dan bij de vorige editie in 2014. Jong en oud uit de regio’s Haarlem en Haarlemmermeer bezochten de sociale onderneming.
Er was van alles te zien en te doen. Ruim 180 medewerkers waren in touw om hun werk en hun producten te laten zien. Er waren veel demonstraties en presentaties van de Paswerk bedrijven, waaronder Schoonmaak, Fietsassemblage, Post, Groen en Grafisch. Ook zusterbedrijven Werkdag (dagbesteding) en Werkbedrijf Haarlem (kringloop) presenteerden zich.
Voor kinderen waren er leuke activiteiten, zoals een ontdekkingstocht, proefrijden op een scootmobiel, schminken, op de coverfoto en ansichtkaarten kleuren. Het publiek was erg gevarieerd. Naast familie, vrienden en kennissen van Paswerk medewerkers waren er veel particulieren uit de omgeving, professioneel belangstellenden en zakenrelaties van Paswerk.
Paswerk is de sociale onderneming van vijf gemeenten. Het bedrijf krimpt in de komende jaren gestaag vanwege de nieuwe Participatiewet, maar is financieel gezond. Er werken zo’n 1.100 medewerkers, waarvan tweederde bij werkgevers en opdrachtgevers.

Terug